Nieuws uit Kasterlee

Kasterlee
Kasterlee

Nieuws uit Kasterlee

Burgemeester Kasterlee gaat over de kop op Antwerpse Ring

17/06/18 21:37 - Ward Kennes (CD&V), de burgemeester van Kasterlee, is zondagnamiddag met zijn auto van de baan gegaan op de Antwerpse ring. De 51-jarige politicus verklaarde dat hij in slaap is gevallen en daardoor een ruk aan zijn stuur heeft gegeven.

KLJ is kampioen in de zomercompetitie

17/06/18 08:51 - Het elftal van de KLJ heeft zich zaterdagavond tot kampioen gekroond van de Kastelse zomercompetitie voetbal. Dat was de aanleiding voor een flink feestje.

Kastelse talenten openen op de Wisselfeesten

14/06/18 10:42 - De playlist van de jaarlijkse Wisselfeesten in Kasterlee is weer volledig. Het avondprogramma wordt geopend door het plaatselijk erg populaire duo Ella & Laurien. Deze laatste was de allereerste 'Wisselster', dus voor haar wordt het zeker een leuk weerzien!

Vierde generatie aan de slag bij supermarkt Spar

14/06/18 02:57 - Ilse De Smedt en haar man Wim Loots nemen het roer van de Sparsupermarkt in Tielen Dorp over. Ilses beide ouders overleden eerder dit jaar. “Maar de toekomst van de Spar is verzekerd”, zegt ze overtuigd.

Kasterlee lanceert een dementie-rugzak

13/06/18 09:13 - Als 'dementievriendelijke gemeente' lanceert Kasterlee de EHBD-rugzak. EHBD betekent 'Eerste hulp bij dementie'.

Bobbejaan Memorial blijft nazinderen

12/06/18 11:35 - Het eerbetoon aan Bobbejaan Schoepen, zijn echtgenote Josée en de hele familie was een voltreffer, kon je al lezen. De sfeer van het afgelopen weekend zindert nog altijd een beetje na in Lichtaart.

Links afslaan: hier mocht het wel en niet

12/06/18 06:08 - De lichten op het kruispunt van de Turnhoutsebaan hadden vorige week rare kuren. Ze vertoonden groen en rood tegelijkertijd. Het Agentschap Wegen en Verkeer werd ingeschakeld om het euvel op te lossen.

“Onze pa zou heel trots zijn geweest op deze hulde”

11/06/18 02:57 - “Bobbejaan is een Vlaams cultureel icoon”, zegt cultuurminister Sven Gatz (Open VLD) over de befaamde jodelende cowboy die in 2010 overleed. Hij leeft voortaan voort in twee kunstwerken en een eigen plein.

Bobbejaan Memorial was een voltreffer

10/06/18 09:26 - De Bobbejaan Memorial heeft zaterdag een massa volk naar het centrum van Lichtaart gelokt. De organisatie was een voltreffer.

Lichtaart viert Bobbejaan Memorial

09/06/18 11:19 - Alles is klaar voor de Bobbejaan Memorial, vandaag zaterdag in het centrum van Lichtaart.

Zelf nieuws uit Kasterlee?
Deel ervaringen over KasterleeKasterlee

„ Uw gids door Kasterlee op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken